Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding


Vakkundige vlooienbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in vlooien bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van vlooien overlast.

Indien u overlast ondervindt van vlooien, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor vlooien bestrijden:
Vlooien vormen een probleem voor huisdiereigenaren. Vooral in de zomer of na een vakantie is de kans op vlooien erg groot. Hieronder volgen enkele manieren om vlooien te vermijden:
  • Dagelijks stofzuigen op de vaste slaapplaatsen van het huisdier verkleint de kans op vlooien. Ververs de stofzuigerzak regelmatig. Maak goed schoon voordat u op vakantie gaat. In een leeg huis kunnen vlooienlarven zich ongestoord verder ontwikkelen.

  • Gebruik regelmatig een vlooienkam. De vlooien doodt u in een bakje met heet water en afwasmiddel. Wanneer u uw huisdier buiten kamt, voorkomt u dat eitjes in huis terecht komen.

  • Kamille, lavendel, boerenwormkruid, tea-tree olie of koriander in de schone mand van het huisdier strooien helpt bij het weghouden van vlooien. De dierenspeciaalzaak verkoopt vlooienbanden met kruiden en etherische olien.