Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Wespenbestrijding

Wespenbestrijding


Vakkundige wespenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in wespen bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van wespen overlast.

Indien u overlast ondervindt van wespen, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor wespen bestrijden:
Wespen eten vliegen en rupsen. Ze steken mensen alleen wanneer ze bedreigd worden. Hieronder volgen enkele manieren om wespen te vermijden:
  • Dek etenswaren af. Een flesje met een laagje limonade trekt wespen aan.
    Plaats deze niet in de buurt van uw zitplek.

  • Horrengaas voor ramen en deuren houdt wespen buiten. Binnen kunt u ze vangen onder een glas. Sluit het glas af met een stukje karton en laat de wesp buiten los.