Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding


Vakkundige Ongediertebestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in het bestrijden en voorkomen van alle ongedierte en voert dit met de nieuwste methodes en vakkennis uit.

Indien u overlast ondervindt van ongedierte, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor ongedierte bestrijden:
Knaagdieren, insecten en schimmels worden ook wel aangeduid met de term ongedierte.
Veel van deze dieren zijn nuttig, maar als er sprake is van een plaag kan het wenselijk zijn ze (milieuvriendelijk) te bestrijden.

Traditionele bestrijdingsmiddelen bevatten gevaarlijke stoffen die mens en dier kunnen schaden, bovendien is de gebruiksaanwijzing niet altijd even duidelijk. Schakel daarom AAA Control in om de plaag met milieubewuste en milieuvriendelijkere producten te bedwingen.

Aan de rechterkant volgt een overzicht van veel voorkomende ongedierte met adviezen om deze te vermijden.