Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Zilvervisjes, Ovenvisjes & Papiervisjes bestrijding

Visjesbestrijding


Vakkundige bladluizenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in zilvervisjes, ovenvisjes & papiervisjes bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van overlast van deze vissen.

Indien u overlast ondervindt van zilvervisjes, ovenvisjes of papiervisjes dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor zilvervisjes, ovenvisjes, papiervisjes bestrijden:
Zilvervisjes, ovenvisjes en papiervisjes zijn alledrie ongeveer een centimeter lang, smal en vleugelloos met drie staartdraden. Ze bewegen zich voort als visjes.

Hun leefomstandigheden zijn zeer verschillend Voor een effectieve bestrijding is het zaak te weten met welk beestje u te maken heeft. Het zilvervisje en papiervisje zijn egaal van kleur. U kunt het zilvervisje onderscheiden van het papiervisje aan de hand van de lengte van de antennes. Het papiervisje heeft lichaamslange antennes , het zilvervisje niet. Het ovenvisje kunt u herkennen aan zijn gevlekte schubben. Wanneer ze niet met het blote oog te onderscheiden zijn, kan de leefomgeving misschien uitkomst bieden.
 • Zilvervisjes
  Zilvervisje leven in een vochtig klimaat. Door goede ventilatie kunt u vocht afvoeren. Laat geen suiker of zetmeel houdende producten rondslingeren, want daar zijn ze dol op. Een halve aardappel 's avonds in een open plastic zakje neerleggen is een goede manier om ze te vangen. Zilvervisjes zijn niet schadelijk. Het is niet nodig ze met chemische middelen te bestrijden.

 • Ovenvisjes
  Deze insecten leven het liefst bij hoge (oven) temperaturen. Wanneer ze levensmiddelen aanvreten kunnen ze bacterien verspreiden. Laat geen eten rondslingeren. Dicht plinten, kieren en naden en zorg dat de temperaturen in huis niet te hoog oplopen.

 • Papiervisjes
  Papiervisjes eten o.a. papier, zijde, zetmeel- en cellulosehoudende producten. Ze floreren in een Nederlands binnenhuisklimaat. Houdt de woning droog en berg voedsel op. Een plaag bestrijdt u met insecticiden. Laat alle buren meedoen,
  ze komen anders gewoon weer terug via luchtbuizen en kieren.