Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Slakkenbestrijding

Slakkenbestrijding


Vakkundige slakkenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in slakken bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van slakken overlast.

Indien u overlast ondervindt van slakken, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor slakken bestrijden:
Slakken zijn niet allemaal even schadelijk. Huisjesslakken, bijvoorbeeld leven vooral van verwelkte bladeren en algen. De wijngaardslak is een zeldzame diersoort, maar kan schadelijk zijn. Eigenlijk is alleen de strijd tegen de naaktslak te verantwoorden. Hieronder volgen enkele manieren om slakken te vermijden:
  • Een vochtige omgeving kan slakken aantrekken. Probeer het vocht af te voeren.

  • Padden, kikkers, loopkevers, egels, lijsters, spitsmuizen en spreeuwen zijn natuurlijke vijanden van de slak.

  • Hysop, salie en tijm willen wel eens helpen om slakken te verjagen. Coniferen trekken juist slakken aan.

  • U kunt slakken uit zaaibedden houden door er zaagsel, dennennaalden, gemalen schelpen, as of fijngedrukte eierschalen omheen te leggen. In tuincentra kunt u richels kopen die op dezelfde manier toegepast kunnen worden.