Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Rattenbestrijding

Rattenbestrijding


Vakkundige rattenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in ratten bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van ratten overlast.

Indien u overlast ondervindt van ratten, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor ratten bestrijden:
De bruine ratten geven, zoals boven beschreven, er de voorkeur aan om zich in de directe nabijheid van de mens en zijn gebouwen, voorraden en afval op te houden.

In waterrijke gebieden kunnen ratten overbrenger zijn van de Ziekte van Weil en ook in de intensieve veehouderij kunnen ze diverse ziekten overbrengen.

Ratten vervuilen en beschadigen voorraden en kunnen door hun knaagdrift (o.m. aan kabels) kortsluiting veroorzaken. Het bestrijden van ratten is dus een must! Bruine ratten in de directe omgeving van de mens zijn dan ook ongewenst. Hieronder volgen enkele manieren om ratten te vermijden:
  • Door goede bouwkundige voorzieningen, zoals goed sluitende deuren, smalle ventilatieopeningen, enz. kan men ratten buiten houden.

  • Zorg voor een goede schone omgeving (opslag en verwijdering van afval, nette opslag van producten, periodiek schoonmaken van ruimten, e.d.) om de aanwezigheid van ratten tegen te gaan.