Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Muizenbestrijding

Muizenbestrijding


Vakkundige muizenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in muizen bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van muizen overlast.

Indien u overlast ondervindt van muizen, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor muizen bestrijden:
De huismuis is een bekend plaagdier. Ze plassen overal, maken lawaai en vreten etenswaren aan. Wanneer u een muis heeft gezien kunt u ervan uitgaan dat er meerdere zijn. Muizen leven namelijk in groepsverband. Hieronder volgen enkele manieren om muizen te vermijden:
  • Dicht gaten en kieren.

  • Maak goed schoon en laat geen eten rondslingeren. Sluit alles goed af, want een muis heeft aan een halve centimeter genoeg om binnen te komen.

  • Katten, parelhoenders, pauwen en kippen houden muizen op een afstand.