Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Muggenbestrijding

Muggenbestrijding


Vakkundige muggenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in muggen bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van muggen overlast.

Indien u overlast ondervindt van muggen, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor muggen bestrijden:
In veel streken zijn muggen gevaarlijk omdat ze malaria of andere ziekten verspreiden. In Nederland echter, zijn ze vooral erg lastig en moeilijk te verdrijven. Hieronder volgen enkele manieren om muggen te vermijden:
  • Muggenlarven ontwikkelen zich in stilstaand water (ook in kruipruimten of verstopte dakgoten). U kunt dit tegengaan door enkele druppels (zonnebloem)olie op het water te sprenkelen.

  • Muggen worden aangetrokken door CO2, (de stof die wij uitademen), licht, warmte en lichaamsgeuren, kortom door menselijke activiteit. Ze zijn echter lichtschuw, vandaar dat ze pas in actie komen als het donker wordt.

  • Houd muggen buitenshuis door horrengaas.

  • Boven het bed helpt een klamboe.

  • Bijna alle middelen om op de huid te smeren zijn (matig) giftig.
    Houd hier rekening mee.