Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Mollenbestrijding

Mollenbestrijding


Vakkundige mollenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in mollen bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van mollen overlast.

Indien u overlast ondervindt van mollen, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor mollen bestrijden:
Mollen eten ongedierte en maken de grond los en luchtig. Wanneer mollen echter structureel de plantengroei verstoren is het zaak ze te bestrijden. Besef dat gif meer schade toebrengt aan de tuin dan aan de mollen. Hieronder volgen enkele manieren om mollen te vermijden:
  • Graaf rondom de tuin veertig centimeter dieper volieregaas in.

  • Plant om de paar meter planten die een geur verspreiden waar de mol niet van houdt: keizerskroon, knoflook- en uienplanten, stinkend nieskruid of het giftige kruisbladwolfsmelk. Pas op met kinderen en huisdieren.