Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Mierenbestrijding

Mierenbestrijding


Vakkundige mierenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in mieren bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van mieren overlast.

Indien u overlast ondervindt van mieren, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor mieren bestrijden:
Mieren eten schadelijke insecten, maar binnenshuis willen ze nogal eens voor overlast zorgen. Om te voorkomen dat mieren van buiten worden aangetrokken, moet je levensmiddelen die aantrekkelijk voor mieren zijn, zoals jam, suiker e.d. bewaren in goed afgesloten potten of bussen en afvalemmers goed gesloten houden.