Home Ongediertebestrijding Contact
   
Home > Ongediertebestrijding > Bladluizenbestrijding

Bladluizenbestrijding


Vakkundige bladluizenbestrijding nodig?
AAA Control is gespecialiseerd in bladluis bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van bladluizen overlast.

Indien u overlast ondervindt van bladluizen, dan kunnen wij binnen 1 uur aanwezig zijn om u te helpen deze te bestrijden. Wij verstrekken u hierbij een 100% Ongediertenvrij garantie. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw vervuilde ruimtes binnen uw woning of bedrijf, worden schoongemaakt en ontsmet.

Wij hebben vertegenwoordigers in de regio's Helmond, Eindhoven, Den Bosch en de Peel. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons dagelijks bellen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week of contact opnemen via e-mail.


Praktische tips voor bladluizen bestrijden:
Deze groene of zwarte beestjes leven van plantensappen.
Wanneer ze in grote aantallen voorkomen kunnen ze de groei van een plant beperken.

U kunt luizenplagen voorkomen door de natuurlijke vijanden van luizen aan te trekken,
bijvoorbeeld lieveheersbeestjes of de larven van zweef- en gaasvliegen.

Er zijn twee manieren om aan natuurlijke vijanden te komen. U kunt de insecten bestellen bij een tuincentrum of ze lokken door de juiste planten in uw tuin te plaatsen.
  • Goudsbloemen, afrikaantjes en Oost-Indische kers
    Deze planten trekken de zweefvlieg en zijn larven aan. De aan de dubbele vleugels herkenbare gaasvliegen houden van dichte begroeiing.

  • Tuinbonen en Oost-Indische kers
    Op deze planten komen lieveheersbeestjes op af. In de winter hebben lieveheersbeestjes strooisel, takjes of bladeren nodig om te overwinteren.